HAU KOLA,

Autor: Sachmet <(at)sachmet.org>, Téma: 1 Weblog, Vydáno dne: 31. 10. 2005

vítejte vy všichni, kdo jste při svém putování došli ke dveřím mého týpí. Vy, kdo snad chcete se mnou sdílet hledání jásavé svobody cest, důvěrné svobody přátelství, pokorné svobody moudrosti. Společně zažehneme oheň jako k večernímu pow-wow, vždyť společně usednout k ohni znamená mít si co říci. Dveře jsou otevřené, jako krajina, dokořán – tak pojďte dál…


... a porozhlédněte se, zda tu najdete něco zajímavého, o čem si můžeme povídat. Stránky Sachmet i můj život ovlivňují a utvářejí dva hlavní motivy (asi jako v hudbě) – přivedly mě na mnoho zajímavých míst a k setkání s mnoha zajímavými lidmi: příroda (v nejširších souvislostech) a jazyky (živé i mrtvé, běžné i všelijak obskurní, mluvené, zpívané....).
Jak dny jdou, pomalu se rýsuje i motiv třetí – zážitky, poznatky a myšlenky, které jsem takto nashromáždila, cítím potřebu předávat dál, prodiskutovat a dovést je tak k dalšímu smyslu a rozměru. Proto jsou tu tedy stránky Sachmet – takže ještě jednou vítejte, mí pokusní králíčci – chramst! :)